Target Holding

Laatste nieuws (archief)

Direct waarde creëren met big data met datamanagement

Target holding en Quint Wellington Redwood introduceren de opleiding tot data scientist, waarde creëren met big datamanagement.

5 januari 2017

Target Holding B.V. is partner in het project Smart Medolution Applications

Target is één van de drieëntwintig partners in dit programma en gaat bijdragen in het Smart Medolution Applications project.

13 juni 2016
Download hier
de folder

Van data naar intelligentie

De hoeveelheid informatie om ons heen groeit explosief, denk maar aan Facebook, Twitter, Youtube en digitale foto albums. Ook complexe sensornetwerken genereren grote hoeveelheden informatie. De uitdaging is om optimaal waarde uit ‘big data’ te halen, door bijvoorbeeld innovatieve analyse en zoekmethoden: data intelligentie. ‘Big data’ is wereldwijd booming, maar met name data intelligentie zorgt in Noord Nederland voor nieuwe economische activiteiten en werkgelegenheid.

Wanneer spreken we over 'big data'

Target Holding beschikt over een ICT infrastructuur met een opslagcapaciteit van ruim 10 Petabyte. Dit is vergelijkbaar met een stapel DVD's zo hoog als 30 keer de Martinitoren in Groningen! ´Big data´ gaat niet alleen over veel Petabytes, maar ook over kleinere hoeveelheden informatie die zowel in omvang als complexiteit exponentieel toenemen.